DANSA CONTEMPORÀNIA

A partir de 16 anys
Dilluns de 20:30h a 21:45h

Treball dels elements bàsics de la dansa contemporània i els fonaments del moviment del cos per tal de potenciar l’obertura emocional i la base tècnica i creativa.

Curs regular impartit per Judit Entrena, graduada al Conservatori Professional de l’Institut del Teatre al departament de dansa contemporània i formada amb professionals com Wim Vandekeybus, Roser Lopez Espinosa, Lali Ayguade, entre d’altres. Ha treballat a la companyia «Club Guy and Roni», a Holanda, realitzant diversos projectes interdisciplinaris de teatre, música en directe i dansa

 

Info pràctica
*Cursos regulars de 1h setmanals a partir del 12 de setembre fins al juny, seguint el calendari escolar i establint un total de 80 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena del taller pràctic, les classes obertes i les activitats extraordinàries que s’aniran proposant al llarg del curs si s’escau.

*Entre el primer i segon trimestre curs oferirem una classe oberta als familiars i amics per poder conèixer com i què treballem a l’aula, i per posar en pràctica els aprenentatges presentarem una pràctica escènica durant el darrer trimestre del curs.

adminDANSA CONTEMPORÀNIA