198F64DE-21B0-42A4-9FC1-F4B209665AA7.png

Curs de dramatúrgia, direcció i interpretació

CURS DE DRAMATÚRGIA, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ

A partir de 18 anys
Dijous de 19:30h a 21:30h

Horari: Dijous de 19:30 a 21:30. D’octubre 2021 a Juny 2022.

2 hores setmanals

Preu: 70€/mes (no hi ha matrícula)

Professora: Blanca Bardagil

 

Com és el procés teatral des d’una primera idea fins a arribar al fosc final seguit dels aplaudiments dels espectadors?

Crearem la nostra pròpia obra de teatre: escrita, dirigida i interpretada per l’alumnat.

Al llarg del curs l’alumnat viurà totes les parts del procés creatiu des dels diferents àmbits teatrals que configuren una representació escènica.

 

Contingut:

En una primera fase es treballarà el procés dramatúrgic per desenvolupar les idees i escriure les diferents escenes que configuraran l’obra.

Després, els propis alumnes participaran en la direcció, i a la vegada hi actuaran.

Paral·lelament, coneixerem i treballarem altres aspectes escènics com són vestuari, escenografia, espai sonor, il·luminació, etc.

Finalment portarem a escena la representació davant del públic.


Aspectes que es treballaran al llarg del curs:

  • Dramatúrgia
  • Direcció actoral
  • Interpretació
  • Escenificació (direcció)
  • Vestuari
  • Il·luminació
  • Espai sonor
  • Caracterització
  • Escenografia

 

El teatre és fet per ser representat. En aquest curs viurem tot el procés per fer una obra de creació, portant a escena les pròpies idees.

adminCurs de dramatúrgia, direcció i interpretació
DSC0429.jpg

Interpretació nivell II

INTERPRETACIÓ NIVELL II

A partir de 18 anys
Dimarts de 20:30h a 22:30h

Curs regular orientat a aquells alumnes que ja han iniciat la formació a l’escola, i que té com a objectiu principal aprofundir en els recursos, tècniques i llenguatges necessaris per seguir aprenent i aportar nous reptes, partint de la base ja adquirida per l’alumnat en cursos anteriors.

Info pràctica
*Cursos regulars de 2h setmanals a partir del 7 de setembre fins al juny, seguint el calendari escolar i establint un total de 80 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena del taller pràctic, les classes obertes i les activitats extraordinàries que s’aniran proposant al llarg del curs si s’escau.

*Entre el primer i segon trimestre curs oferirem una classe oberta als familiars i amics per poder conèixer com i què treballem a l’aula, i per posar en pràctica els aprenentatges presentarem una pràctica escènica durant el darrer trimestre del curs.

adminInterpretació nivell II
DSC_0082-e1567387525582.jpg

Interpretació nivell I

INTERPRETACIÓ NIVELL I

A partir de 18 anys
Dilluns de 20h a 22h

Iniciació bàsica a la interpretació a través de l’entrenament actoral per a descobrir les bases del joc teatral i treballar l’alliberació del cos i la veu. Aquest treball potencia el desenvolupament personal, les habilitats expressives i el coneixement d’un mateix.

Curs molt flexible que s’adapta a les necessitats i expectatives d’aquelles persones que vulguin fer teatre per primera vegada, que vulguin reprendre la seva formació o que simplement desitgin regalar-se a elles mateixes un espai on gaudir, posar-se a prova, desconnectar i compartir junt amb altres persones.

Info pràctica
*Cursos regulars de 2h setmanals a partir del setembre i fins al juny, seguint el calendari escolar i establint un total de 80 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena del taller pràctic, les classes obertes i les activitats extraordinàries que s’aniran proposant al llarg del curs si s’escau.

adminInterpretació nivell I