Cursos per a infants

Cursos d'iniciació

Els cursos d’iniciació al teatre per a nens i nenes ofereixen una formació continuada i progressiva cap al fet teatral, que comença als 6 anys i finalitza als 11, coincidint amb l’etapa d’educació primària i dividint els diferents grups per edats.

Entenem que els infants es troben en una fase del seu desenvolupament en la que desborden imaginació, curiositat i ganes de jugar, i el teatre esdevindrà l’eina perfecta que els acompanyarà ajudant-los a canalitzar i compartir amb els altres tot allò que siguin capaços d’expressar. La satisfacció produïda al prendre consciència de l’evolució en les seves habilitats i capacitats lligada al propi plaer de l’activitat els motivarà a treure el millor d’ells mateixos. De forma progressiva anirem establint uns límits i unes regles per afavorir el domini del joc teatral, i anirem facilitant l’aprenentatge dels elements bàsics d’aquest llenguatge.

Una eina excel·lent per a millorar la desinhibició, el domini i l’expressivitat del cos i la veu, l’autoestima i la intel·ligència emocional, desenvolupar la concentració, la memòria i el saber treballar en grup.

Info pràctica

  • Cursos regulars de 2h setmanals de setembre a juny, seguint el calendari escolar i establint un total de 80 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena del taller pràctic, les classes obertes i les activitats extraordinàries que s’aniran proposant al llarg del curs si s’escau.
  • Al finalitzar el primer trimestre de curs oferirem una classe oberta als familiars i amics per poder conèixer com i què treballem a l’aula, i per posar en pràctica els aprenentatges s’escenificaran diferents peces de teatre, amb format i dificultat d’acord amb l’edat, que presentarem durant el darrer trimestre del curs.
  • El centre proposarà la realització de tutories quan les circumstàncies ho reclamin, i també oferim aquest servei sota demanda dels familiars o tutors de l’alumne.
  • Els continguts poden variar en funció de les necessitats del grup i les característiques de l’alumnat que el forma.
adminCursos Infants