ALLIBERANT LA VEU

CURS DE VEU (ROY HART)

A partir de 18 anys
Dilluns de 19:45 a 21:00 o Dimarts de 10:00h a 11:15h 

Tinc el cos entumit? La veu no em surt? Tinc la sensació de mossegar-me la llengua massa sovint? M’agradaria poder treure la veu a passeig? Connectar amb la meva expressió?

Curs regular que ofereix un espai d’alliberament de la veu i el cos. A través d’exercicis a l’abast de tothom dedicarem una sessió d’hora i quart setmanal a descobrir i entrenar la connexió entre el cos i la veu. El joc, el plaer, la relaxació activa, el fer-ho fàcil ens ubicaran en un espai de deixar anar, un espai sense judicis que ens ajudarà a canalitzar i treure l’estrès, les tensions acumulades i ens posarà a punt per poder gaudir i explorar les possibilitats expressives de la nostra veu i prendre consciència de la seva dimensió.

Treballarem la percepció i consciència del nostre cos amb cura i detall, ampliarem registres i espais de ressonància vocal, descobrirem qualitats i colors vocals que no sabíem que teníem i provarem de
trobar maneres per poder portar a la vida diària i/o artística els coneixements i les experiències viscudes a les sessions de treball.

 

Curs regular impartit per Núria Inglada Cardona, investigadora i pedagoga teatral. Mestra en Arts Escèniques per la Universitat de Vigo i titulada superior en Art Dramàtic per Institut del Teatre, especialitzada en teatre «vivencial» i en la metodologia-filosofia de treball de veu Roy Hart.

Curs impartit conjuntament amb Tere Puig Calzadilla, educadora somàtica de «El punto de vista del cuerpo».

 

Informació pràctica
*Cursos regulars de 1h15min setmanals a partir del 18 de setembre fins al juny, seguint el calendari escolar

adminALLIBERANT LA VEU