DRAMATÚRGIA, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ

DEL FULL EN BLANC AL FOSC FINAL

A partir de 18 anys
Dijous de 19:30h a 21:30h

Com és el procés teatral des d’una primera idea fins a arribar al fosc final seguit dels aplaudiments dels espectadors? En aquest curs regular, l’alumnat viurà totes les parts del procés creatiu des dels diferents àmbits teatrals que configuren una representació escènica, tot creant una obra de teatre pròpia: escrita, dirigida i interpretada per ells i elles.

En una primera fase es treballarà el procés dramatúrgic per desenvolupar les idees i escriure les diferents escenes que configuraran l’obra. Després, els propis alumnes participaran en la direcció, i a la vegada hi actuaran. Paral·lelament, coneixerem i treballarem altres aspectes escènics com són vestuari, escenografia, espai sonor, il·luminació, etc. Finalment portarem a escena la representació davant del públic.

El teatre és fet per ser representat. En aquest curs viurem tot el procés per fer una obra de creació, portant a escena les pròpies idees.

Curs regular impartit per Blanca Bardagil, llicenciada en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre. Ha estrenat més d’una desena d’obres a teatres com la Sala FlyHard o el Maldà, de Barcelona. També ha treballat com a guionista per a sèries de televisió com “Cites” o “Jo també em quedo a casa”

 

 

Informació pràctica
*Curs regular de 2h setmanals d’octubre a juny, seguint el calendari escolar i establint un total de 72 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena del taller pràctic, les classes obertes i les activitats extraordinàries que s’aniran proposant al llarg del curs si s’escau.

*Entre els mesos de maig i juny es presentarà una pràctica escènica on es mostrarà davant del públic el treball i els aprenentatges fents durant el curs

adminDRAMATÚRGIA, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ