INTERPRETACIÓ X CÀMERA

EXPLORA EL MÓN DEL CINEMA I ADQUIREIX LES HABILITATS PER ACTUAR DAVANT DE LA CÀMERA

Amb Marina Prados i Paula Knüpling

A partir de 16 anys
Dissabte 27 de gener de 15h a 21h

Et convidem a participar en un emocionant taller d’actuació davant la càmera, una oportunitat única per aprofundir en els secrets de la interpretació cinematogràfica. Aquesta experiència enriquidora et permetrà explorar el món del cinema i adquirir les habilitats necessàries per actuar davant de la càmera.

Què aprendràs?

Durant aquesta immersió en el món de la interpretació cinematogràfica, tindràs l’oportunitat d’aprendre:

  1. Introducció a l’Actuació Davant la Càmera.
  2. Glossari Bàsic del Cinema
  3. Tècniques per Enfrontar Monòlegs i Diàlegs Cinematogràfics.
  4. Preparació per Càstings Davant la Càmera.
  5. Treball d’Escolta i Expressió Emocional.

Aquest taller et proporcionarà una base sòlida en l’art de l’actuació davant la càmera, ajudant-te a guanyar confiança i a desenvolupar habilitats essencials per excel·lir en aquest apassionant camp. Siguis un principiant o tinguis experiència prèvia en l’actuació, aquesta és una oportunitat per créixer com a artista i descobrir el teu potencial davant de la càmera.

Impartit per:

Marina Prados va néixer a Vilanova i la Geltrú, va estudiar interpretació a l’Institut del Teatre i no es va graduar. Des del 2016 viu a Berlín. Des de llavors, ha abandonat la interpretació per dedicar-se a treballar com a escriptora, directora i productora. El seu treball s’ha centrat principalment en teatres com en el Maxim-Gorki Theatre i en la Volksbühne am Rosa-Luxemburg Platz.

Paula Knüpling és nascuda a Berlín i actualment viu i treballa a la seva ciutat natal. Des dels vuit anys, ha actuat en produccions de cinema i televisió dirigides per directors com Dani Levy, Julie Delpy, Bodo Fürneisen, Aelrun Goette i Angela Schanelec. Actualment, Paula treballa com a autora, directora i productora a Berlín.

La Marina i la Paula a Barcelona han dirigit HERE a la Sala Beckett i It’s all about the Hairstyle a la Gleva. A Berlín en el 2021 han dirigit la seva primera pel·lícula LADYBITCH. El debut ha guanyat diversos premis a Alemanya i va ser nominada com a millor pel·lícula novella per l’acadèmia de Cinema Alemany.

 

Informació pràctica

*Taller de 16h adreçat a persones a partir de 16 anys

*Places limitades

adminINTERPRETACIÓ X CÀMERA