Classe de GAGA amb Keith Morino

Gaga/people està obert al públic en general i accesible per a tothom, sense necessitat d’experiència prèvia. Les classes de Gaga/people ofereixen un marc perquè els usuaris es connectin amb el seu cos i la seva imaginació, experimentin sensacions físiques, millorin la seva flexibilitat i resistència, exerceixin la seva agilitat i poder explosiu i gaudeixin del plaer del moviment en un ambient acollidor i d’acceptació.

Keith Morino es gradúa en el programa de formació professional de Ballet al Canada’s National Ballet School. A l’inici de la seva carrera professional balla amb companyies com la Nederlands dans Theatre II i la Cia. Metros amb Ramon Oller. Continua el seu trajecte combinant la coreografía per òpera, teatre i dansa, amb l’ensenyament de dansa contemporània en diferents companyies europees i conservatoris. Al 2001 s’incorpora a l’equip docent de l’Institut del Teatre i exerceix de Director Artístic i Acadèmic de l’EESA/CPD entre 2008 – 2017. Al 2018 viatja a Tel Aviv per completar la formació com a professor de Gaga. Actualment forma part dels equips docents de Canada’s National Ballet School a Toronto, Canadà, i l’Institut del Teatre a Barcelona.

Podeu consultar més informació sobre Gaga/people a:

  • Web de Gaga/people
  • Sèrie documental de Netflx MOVE; el segon episodi es basa en Ohad Naharin i del mètode Gaga

 

Dia: Diumenge 29 de gener

Horari: 10:30h – 11:30h Tot tipus de públic / 12h – 13h Ballarins i estudiants de dansa

Preu general: 20€

Preu alumnes escola: 15€

Podeu demanar més informació a la secretaria de l’escola, enviar-nos un missatge a tracart@tracart.net o bé trucar al 938143169

adminClasse de GAGA amb Keith Morino