Taller de veu Roy Hart amb Núria Inglada

«Donar llibertat a la meva veu és donar llibertat a tot el meu ésser»

 

En aquest taller es treballarà a partir de la metodologia-filosofia Roy Hart, que es basa en la connexió de la veu i el cos, el descobriment de les possibilitats vocals de cada persona, l’obertura d’expressió i l’anar més enllà dels límits actuals.

Exercicis de connexió amb el cos, el reconeixement de la pròpia vibració, jocs, improvisacions… ens ajudaran a trobar, a sorprendre’ns i a gaudir dels nostres sons, a escoltar-nos i escoltar les altres veus transitant camins cap a la veu expressiva, parlada i cantada, entenent que totes les formes d’expressió de la veu existeixen en cada ésser humà i simplement ens hem de permetre deixar-les sortir. La proposta és poder habitar un espai de llibertat vocal, on experimentar, explorar i desenvolupar sense judicis i sense por les nostres possibilitats expressives.

Per assistir al taller no es necessita cap experiència prèvia, perquè no és un treball específicament de tècnica vocal ni musical. És un espai de descobriment, on tothom aporta la seva pròpia experiència, compartint-la i donant suport a les altres persones participants. Només fa falta una actitud curiosa, una voluntat d’explorar sense prejudicis, per tal de deixar-se sorprendre per tot el que la nostra veu  vol dir-nos, que sempre és molt més del que pensem.

Si algú desitja participar en el taller i té diversitat funcional, alguna lesió greu o operació recent, és necessari posar-se en contacte amb la professora per valorar la possibilitat de participació i si fos necessari poder preparar l’adaptació dels exercicis.

 

Taller impartit per Núria Inglada, investigadora i pedagoga teatral. Mestra en Arts Escèniques (Universitat de Vigo) i titulada superior en Art Dramàtic (Institut del Teatre de Barcelona). Professora de veu Roy Hart des del 2011. 

 

Dia: Dissabte 15 d’abril

Horari: 10h-14:15h

Preu general: 40€

Preu alumnes escola: 35€

 

Podeu demanar més informació a la secretaria de l’escola, enviar-nos un missatge a tracart@tracart.net o bé trucar al 93 814 31 69

adminTaller de veu Roy Hart amb Núria Inglada