foto-Marina-i-Paula-blackwhite.jpeg

INTERPRETACIÓ X CÀMERA

INTERPRETACIÓ X CÀMERA

EXPLORA EL MÓN DEL CINEMA I ADQUIREIX LES HABILITATS PER ACTUAR DAVANT DE LA CÀMERA

Amb Marina Prados i Paula Knüpling

A partir de 16 anys
Dissabte 27 de gener de 15h a 21h

Et convidem a participar en un emocionant taller d’actuació davant la càmera, una oportunitat única per aprofundir en els secrets de la interpretació cinematogràfica. Aquesta experiència enriquidora et permetrà explorar el món del cinema i adquirir les habilitats necessàries per actuar davant de la càmera.

Què aprendràs?

Durant aquesta immersió en el món de la interpretació cinematogràfica, tindràs l’oportunitat d’aprendre:

  1. Introducció a l’Actuació Davant la Càmera.
  2. Glossari Bàsic del Cinema
  3. Tècniques per Enfrontar Monòlegs i Diàlegs Cinematogràfics.
  4. Preparació per Càstings Davant la Càmera.
  5. Treball d’Escolta i Expressió Emocional.

Aquest taller et proporcionarà una base sòlida en l’art de l’actuació davant la càmera, ajudant-te a guanyar confiança i a desenvolupar habilitats essencials per excel·lir en aquest apassionant camp. Siguis un principiant o tinguis experiència prèvia en l’actuació, aquesta és una oportunitat per créixer com a artista i descobrir el teu potencial davant de la càmera.

Impartit per:

Marina Prados va néixer a Vilanova i la Geltrú, va estudiar interpretació a l’Institut del Teatre i no es va graduar. Des del 2016 viu a Berlín. Des de llavors, ha abandonat la interpretació per dedicar-se a treballar com a escriptora, directora i productora. El seu treball s’ha centrat principalment en teatres com en el Maxim-Gorki Theatre i en la Volksbühne am Rosa-Luxemburg Platz.

Paula Knüpling és nascuda a Berlín i actualment viu i treballa a la seva ciutat natal. Des dels vuit anys, ha actuat en produccions de cinema i televisió dirigides per directors com Dani Levy, Julie Delpy, Bodo Fürneisen, Aelrun Goette i Angela Schanelec. Actualment, Paula treballa com a autora, directora i productora a Berlín.

La Marina i la Paula a Barcelona han dirigit HERE a la Sala Beckett i It’s all about the Hairstyle a la Gleva. A Berlín en el 2021 han dirigit la seva primera pel·lícula LADYBITCH. El debut ha guanyat diversos premis a Alemanya i va ser nominada com a millor pel·lícula novella per l’acadèmia de Cinema Alemany.

 

Informació pràctica

*Taller de 16h adreçat a persones a partir de 16 anys

*Places limitades

adminINTERPRETACIÓ X CÀMERA
P1040606-blackwhite-scaled.jpg

WORKSHOP DE CLOWN

WORKSHOP DE CLOWN

DEL PALLASSO CLÀSSIC A LES NOVES FORMES DE COMÈDIA I CLOWN. DE LA TÈCNICA A L’EMOCIÓ.

Amb Guillem Albà

A partir de 16 anys
Dissabte 18 novembre 16h – 20h
Diumenge 19 novembre 16h – 20h

Deixar de banda les pors i les vergonyes, que no serveixen per a res. Gaudir aprenent. Descobrir eines que podem aplicar a totes les altres arts i disciplines escèniques. I sí, segurament també a la nostra vida. Al dia a dia. Un recorregut que viatja del pallasso clàssic del nas vermell, a les múltiples formes del clown i la comèdia. El missatge és sempre el mateix: les ganes de jugar, de divertir-se. Trobar l’energia, la llibertat i les ganes de menjar-se el món. Trencar el tòpic que jugar és només cosa de nens. Un viatge de la tècnica a l’emoció. Aconseguir arrencar el riure, gestionar el tempo sobre l’escenari, atrapar l’atenció de la gent. Robar el cor al públic i que tothom s’oblidi per una estona de tot el que passa fora. Que la gent rigui i que s’emocioni. Que marxin cap a casa més feliços i amb més energia per seguir vivint. Aconseguir passar l’emoció per davant de la raó. Jugar. Jugar. Jugar.

Impartit per Guillem Albà, actor i director, format en comèdia i clown amb mestres com Carlo Colombaioni, Eric de Bont, Cristophe Marchand, Leo Bassi o Jango Edwards.

Informació pràctica

*Taller adreçat a persones a partir de 16 anys i fins l’infinit

*Places limitades.

adminWORKSHOP DE CLOWN