kinesan-blackwhite.jpeg

KINESAN

KINESAN

BENESTAR FÍSIC I EMOCIONAL A TRAVÉS DEL MOVIMENT

A partir de 18 anys
Dissabte de 9:00h a 10:15h
QUINZENAL

Curs monogràfic a partir del Mètode Kinesan, que utilitza els principis del Tai-Xi, el Ioga i moviments propis de la dansa contemporània i l’expressió corporal per tal d’aconseguir més consciència corporal, tonificació muscular, flexibilitat i llibertat articular. A través de moviments senzills i pautes accessibles a totes, tornarem a descobrir el plaer de moure’s, ballar, jugar, sentir i interectuar, deixant fluir la sensibilitat i creativitat pròpies.

Impartit per Thérèse Lorenzo, ballarina i directora del centre Equilibri salut corporal, on imparteix classes de Pilates i dansa contemporània. Creadora del Mètode Kinesan.

 

Informació pràctica
*Classes quinzenals de 1h15min de durada

adminKINESAN
0FE7ED23-A3B5-4534-85F9-A3018672345C-scaled.jpeg

PREPARACIÓ ESAD

PREPARACIÓ ESAD

PREPARACIÓ DE LES PROVES D’ACCÉS ALS ESTUDIS SUPERIORS D’ART DRAMÀTIC

A partir de 16 anys
Horari a concretar
MARÇ – MAIG 

Curs monogràfic específic de preparació per a les prova d’accés als Estudis Superiors d’Art Dramàtic. El curs consta de sessions de treball centrades en les diferents disciplines que s’avaluen: interpretació, veu i dicció, cos i dansa, anàlisi de textos teatrals, etc.

Impartit per professionals vinculats a l’escola.

 

Informació pràctica
*Properament més informació

adminPREPARACIÓ ESAD
P1060492_Original-scaled-blackwhite.jpeg

TEATRE MUSICAL

TEATRE MUSICAL

INTERPRETACIÓ DE PECES DE TEATRE MUSICAL

A partir de 16 anys
Divendres de 20:30h a 22:00h
OCTUBRE – DESEMBRE

Curs monogràfic orientat a persones amb formació musical bàsica i que té com a objectiu principal aprofundir en els recursos, tècniques i llenguatges necessaris per a la interpretació de cançons.

Impartit per Dafnis Balduz, actor llicenciat en art Dramàtic per l’Institut del Teatre, i Carles Masdeu, tenor i professor de cant format al Conservatori Professional de Música de Tarragona.

Informació pràctica
*Curs monogràfic de 1h30min setmanals, d’octubre a desembre, seguint el calendari escolar i establint un total de 11 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena de la mostra final.

*CALENDARI: 27 octubre, 3 novembre, 10 novembre, 17 novembre, 24 novembre, 1 desembre

adminTEATRE MUSICAL