foto-Marina-i-Paula-blackwhite.jpeg

INTERPRETACIÓ X CÀMERA

INTERPRETACIÓ X CÀMERA

EXPLORA EL MÓN DEL CINEMA I ADQUIREIX LES HABILITATS PER ACTUAR DAVANT DE LA CÀMERA

Amb Marina Prados i Paula Knüpling

A partir de 16 anys
Dissabte 2 de desembre 10h – 14h / 16h – 19h
Diumenge 3 de desembre 10h – 14h / 16h – 19h

Et convidem a participar en un emocionant taller d’actuació davant la càmera, una oportunitat única per aprofundir en els secrets de la interpretació cinematogràfica. Aquesta experiència enriquidora et permetrà explorar el món del cinema i adquirir les habilitats necessàries per actuar davant de la càmera.

Què aprendràs?

Durant aquesta immersió de dos dies en el món de la interpretació cinematogràfica, tindràs l’oportunitat d’aprendre:

  1. Introducció a l’Actuació Davant la Càmera.
  2. Glossari Bàsic del Cinema
  3. Tècniques per Enfrontar Monòlegs i Diàlegs Cinematogràfics.
  4. Preparació per Càstings Davant la Càmera.
  5. Treball d’Escolta i Expressió Emocional.

Aquest taller et proporcionarà una base sòlida en l’art de l’actuació davant la càmera, ajudant-te a guanyar confiança i a desenvolupar habilitats essencials per excel·lir en aquest apassionant camp. Siguis un principiant o tinguis experiència prèvia en l’actuació, aquesta és una oportunitat per créixer com a artista i descobrir el teu potencial davant de la càmera.

Impartit per:

Marina Prados va néixer a Vilanova i la Geltrú, va estudiar interpretació a l’Institut del Teatre i no es va graduar. Des del 2016 viu a Berlín. Des de llavors, ha abandonat la interpretació per dedicar-se a treballar com a escriptora, directora i productora. El seu treball s’ha centrat principalment en teatres com en el Maxim-Gorki Theatre i en la Volksbühne am Rosa-Luxemburg Platz.

Paula Knüpling és nascuda a Berlín i actualment viu i treballa a la seva ciutat natal. Des dels vuit anys, ha actuat en produccions de cinema i televisió dirigides per directors com Dani Levy, Julie Delpy, Bodo Fürneisen, Aelrun Goette i Angela Schanelec. Actualment, Paula treballa com a autora, directora i productora a Berlín.

La Marina i la Paula a Barcelona han dirigit HERE a la Sala Beckett i It’s all about the Hairstyle a la Gleva. A Berlín en el 2021 han dirigit la seva primera pel·lícula LADYBITCH. El debut ha guanyat diversos premis a Alemanya i va ser nominada com a millor pel·lícula novella per l’acadèmia de Cinema Alemany.

 

Informació pràctica

*Taller de 16h adreçat a persones a partir de 16 anys

*Places limitades

adminINTERPRETACIÓ X CÀMERA
0FE7ED23-A3B5-4534-85F9-A3018672345C-scaled.jpeg

PREPARACIÓ ESAD

PREPARACIÓ ESAD

PREPARACIÓ DE LES PROVES D’ACCÉS ALS ESTUDIS SUPERIORS D’ART DRAMÀTIC

A partir de 16 anys
Horari a concretar
MARÇ – MAIG 

Curs monogràfic específic de preparació per a les prova d’accés als Estudis Superiors d’Art Dramàtic. El curs consta de sessions de treball centrades en les diferents disciplines que s’avaluen: interpretació, veu i dicció, cos i dansa, anàlisi de textos teatrals, etc.

Impartit per professionals vinculats a l’escola.

 

Informació pràctica
*Properament més informació

adminPREPARACIÓ ESAD
WhatsApp-Image-2022-12-05-at-13.36.31-blackwhite.jpeg

ALLIBERANT LA VEU

ALLIBERANT LA VEU

CURS DE VEU (ROY HART)

A partir de 18 anys
Dilluns de 19:45 a 21:00 o Dimarts de 9:30h a 10:45h 

Tinc el cos entumit? La veu no em surt? Tinc la sensació de mossegar-me la llengua massa sovint? M’agradaria poder treure la veu a passeig? Connectar amb la meva expressió?

Curs regular que ofereix un espai d’alliberament de la veu i el cos. A través d’exercicis a l’abast de tothom dedicarem una sessió d’hora i quart setmanal a descobrir i entrenar la connexió entre el cos i la veu. El joc, el plaer, la relaxació activa, el fer-ho fàcil ens ubicaran en un espai de deixar anar, un espai sense judicis que ens ajudarà a canalitzar i treure l’estrès, les tensions acumulades i ens posarà a punt per poder gaudir i explorar les possibilitats expressives de la nostra veu i prendre consciència de la seva dimensió.

Treballarem la percepció i consciència del nostre cos amb cura i detall, ampliarem registres i espais de ressonància vocal, descobrirem qualitats i colors vocals que no sabíem que teníem i provarem de
trobar maneres per poder portar a la vida diària i/o artística els coneixements i les experiències viscudes a les sessions de treball.

 

Curs regular impartit per Núria Inglada Cardona, investigadora i pedagoga teatral. Mestra en Arts Escèniques per la Universitat de Vigo i titulada superior en Art Dramàtic per Institut del Teatre, especialitzada en teatre «vivencial» i en la metodologia-filosofia de treball de veu Roy Hart.

Curs impartit conjuntament amb Tere Puig Calzadilla, educadora somàtica de «El punto de vista del cuerpo».

 

Informació pràctica
*Cursos regulars de 1h15min setmanals a partir del 18 de setembre fins al juny, seguint el calendari escolar

adminALLIBERANT LA VEU
prova.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA

DANSA CONTEMPORÀNIA

A partir de 16 anys
Dilluns de 20:30h a 21:45h

Treball dels elements bàsics de la dansa contemporània i els fonaments del moviment del cos per tal de potenciar l’obertura emocional i la base tècnica i creativa.

Curs regular impartit per Judit Entrena, graduada al Conservatori Professional de l’Institut del Teatre al departament de dansa contemporània i formada amb professionals com Wim Vandekeybus, Roser Lopez Espinosa, Lali Ayguade, entre d’altres. Ha treballat a la companyia «Club Guy and Roni», a Holanda, realitzant diversos projectes interdisciplinaris de teatre, música en directe i dansa

 

Info pràctica
*Cursos regulars de 1h setmanals a partir del 12 de setembre fins al juny, seguint el calendari escolar i establint un total de 80 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena del taller pràctic, les classes obertes i les activitats extraordinàries que s’aniran proposant al llarg del curs si s’escau.

*Entre el primer i segon trimestre curs oferirem una classe oberta als familiars i amics per poder conèixer com i què treballem a l’aula, i per posar en pràctica els aprenentatges presentarem una pràctica escènica durant el darrer trimestre del curs.

adminDANSA CONTEMPORÀNIA
P1060492_Original-scaled-blackwhite.jpeg

TEATRE MUSICAL

TEATRE MUSICAL

INTERPRETACIÓ DE PECES DE TEATRE MUSICAL

A partir de 16 anys
Divendres de 20:30h a 22:00h
OCTUBRE – DESEMBRE

Curs monogràfic orientat a persones amb formació musical bàsica i que té com a objectiu principal aprofundir en els recursos, tècniques i llenguatges necessaris per a la interpretació de cançons.

Impartit per Dafnis Balduz, actor llicenciat en art Dramàtic per l’Institut del Teatre, i Carles Masdeu, tenor i professor de cant format al Conservatori Professional de Música de Tarragona.

Informació pràctica
*Curs monogràfic de 1h30min setmanals, d’octubre a desembre, seguint el calendari escolar i establint un total de 11 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena de la mostra final.

*CALENDARI: 27 octubre, 3 novembre, 10 novembre, 17 novembre, 24 novembre, 1 desembre

adminTEATRE MUSICAL