foto-Marina-i-Paula-blackwhite.jpeg

INTERPRETACIÓ X CÀMERA

INTERPRETACIÓ X CÀMERA

EXPLORA EL MÓN DEL CINEMA I ADQUIREIX LES HABILITATS PER ACTUAR DAVANT DE LA CÀMERA

Amb Marina Prados i Paula Knüpling

A partir de 16 anys
Dissabte 27 de gener de 15h a 21h

Et convidem a participar en un emocionant taller d’actuació davant la càmera, una oportunitat única per aprofundir en els secrets de la interpretació cinematogràfica. Aquesta experiència enriquidora et permetrà explorar el món del cinema i adquirir les habilitats necessàries per actuar davant de la càmera.

Què aprendràs?

Durant aquesta immersió en el món de la interpretació cinematogràfica, tindràs l’oportunitat d’aprendre:

  1. Introducció a l’Actuació Davant la Càmera.
  2. Glossari Bàsic del Cinema
  3. Tècniques per Enfrontar Monòlegs i Diàlegs Cinematogràfics.
  4. Preparació per Càstings Davant la Càmera.
  5. Treball d’Escolta i Expressió Emocional.

Aquest taller et proporcionarà una base sòlida en l’art de l’actuació davant la càmera, ajudant-te a guanyar confiança i a desenvolupar habilitats essencials per excel·lir en aquest apassionant camp. Siguis un principiant o tinguis experiència prèvia en l’actuació, aquesta és una oportunitat per créixer com a artista i descobrir el teu potencial davant de la càmera.

Impartit per:

Marina Prados va néixer a Vilanova i la Geltrú, va estudiar interpretació a l’Institut del Teatre i no es va graduar. Des del 2016 viu a Berlín. Des de llavors, ha abandonat la interpretació per dedicar-se a treballar com a escriptora, directora i productora. El seu treball s’ha centrat principalment en teatres com en el Maxim-Gorki Theatre i en la Volksbühne am Rosa-Luxemburg Platz.

Paula Knüpling és nascuda a Berlín i actualment viu i treballa a la seva ciutat natal. Des dels vuit anys, ha actuat en produccions de cinema i televisió dirigides per directors com Dani Levy, Julie Delpy, Bodo Fürneisen, Aelrun Goette i Angela Schanelec. Actualment, Paula treballa com a autora, directora i productora a Berlín.

La Marina i la Paula a Barcelona han dirigit HERE a la Sala Beckett i It’s all about the Hairstyle a la Gleva. A Berlín en el 2021 han dirigit la seva primera pel·lícula LADYBITCH. El debut ha guanyat diversos premis a Alemanya i va ser nominada com a millor pel·lícula novella per l’acadèmia de Cinema Alemany.

 

Informació pràctica

*Taller de 16h adreçat a persones a partir de 16 anys

*Places limitades

adminINTERPRETACIÓ X CÀMERA
P1040606-blackwhite-scaled.jpg

WORKSHOP DE CLOWN

WORKSHOP DE CLOWN

DEL PALLASSO CLÀSSIC A LES NOVES FORMES DE COMÈDIA I CLOWN. DE LA TÈCNICA A L’EMOCIÓ.

Amb Guillem Albà

A partir de 16 anys
Dissabte 18 novembre 16h – 20h
Diumenge 19 novembre 16h – 20h

Deixar de banda les pors i les vergonyes, que no serveixen per a res. Gaudir aprenent. Descobrir eines que podem aplicar a totes les altres arts i disciplines escèniques. I sí, segurament també a la nostra vida. Al dia a dia. Un recorregut que viatja del pallasso clàssic del nas vermell, a les múltiples formes del clown i la comèdia. El missatge és sempre el mateix: les ganes de jugar, de divertir-se. Trobar l’energia, la llibertat i les ganes de menjar-se el món. Trencar el tòpic que jugar és només cosa de nens. Un viatge de la tècnica a l’emoció. Aconseguir arrencar el riure, gestionar el tempo sobre l’escenari, atrapar l’atenció de la gent. Robar el cor al públic i que tothom s’oblidi per una estona de tot el que passa fora. Que la gent rigui i que s’emocioni. Que marxin cap a casa més feliços i amb més energia per seguir vivint. Aconseguir passar l’emoció per davant de la raó. Jugar. Jugar. Jugar.

Impartit per Guillem Albà, actor i director, format en comèdia i clown amb mestres com Carlo Colombaioni, Eric de Bont, Cristophe Marchand, Leo Bassi o Jango Edwards.

Informació pràctica

*Taller adreçat a persones a partir de 16 anys i fins l’infinit

*Places limitades.

adminWORKSHOP DE CLOWN
kinesan-blackwhite.jpeg

KINESAN

KINESAN

BENESTAR FÍSIC I EMOCIONAL A TRAVÉS DEL MOVIMENT

A partir de 18 anys
Dissabte de 9:00h a 10:15h
QUINZENAL

Curs monogràfic a partir del Mètode Kinesan, que utilitza els principis del Tai-Xi, el Ioga i moviments propis de la dansa contemporània i l’expressió corporal per tal d’aconseguir més consciència corporal, tonificació muscular, flexibilitat i llibertat articular. A través de moviments senzills i pautes accessibles a totes, tornarem a descobrir el plaer de moure’s, ballar, jugar, sentir i interectuar, deixant fluir la sensibilitat i creativitat pròpies.

Impartit per Thérèse Lorenzo, ballarina i directora del centre Equilibri salut corporal, on imparteix classes de Pilates i dansa contemporània. Creadora del Mètode Kinesan.

 

Informació pràctica
*Classes quinzenals de 1h15min de durada

adminKINESAN
0FE7ED23-A3B5-4534-85F9-A3018672345C-scaled.jpeg

PREPARACIÓ ESAD

PREPARACIÓ ESAD

PREPARACIÓ DE LES PROVES D’ACCÉS ALS ESTUDIS SUPERIORS D’ART DRAMÀTIC

A partir de 16 anys
Horari a concretar
MARÇ – MAIG 

Curs monogràfic específic de preparació per a les prova d’accés als Estudis Superiors d’Art Dramàtic. El curs consta de sessions de treball centrades en les diferents disciplines que s’avaluen: interpretació, veu i dicció, cos i dansa, anàlisi de textos teatrals, etc.

Impartit per professionals vinculats a l’escola.

 

Informació pràctica
*Properament més informació

adminPREPARACIÓ ESAD
WhatsApp-Image-2022-12-05-at-13.36.31-blackwhite.jpeg

ALLIBERANT LA VEU

ALLIBERANT LA VEU

CURS DE VEU (ROY HART)

A partir de 18 anys
Dilluns de 19:45 a 21:00 o Dimarts de 10:00h a 11:15h 

Tinc el cos entumit? La veu no em surt? Tinc la sensació de mossegar-me la llengua massa sovint? M’agradaria poder treure la veu a passeig? Connectar amb la meva expressió?

Curs regular que ofereix un espai d’alliberament de la veu i el cos. A través d’exercicis a l’abast de tothom dedicarem una sessió d’hora i quart setmanal a descobrir i entrenar la connexió entre el cos i la veu. El joc, el plaer, la relaxació activa, el fer-ho fàcil ens ubicaran en un espai de deixar anar, un espai sense judicis que ens ajudarà a canalitzar i treure l’estrès, les tensions acumulades i ens posarà a punt per poder gaudir i explorar les possibilitats expressives de la nostra veu i prendre consciència de la seva dimensió.

Treballarem la percepció i consciència del nostre cos amb cura i detall, ampliarem registres i espais de ressonància vocal, descobrirem qualitats i colors vocals que no sabíem que teníem i provarem de
trobar maneres per poder portar a la vida diària i/o artística els coneixements i les experiències viscudes a les sessions de treball.

 

Curs regular impartit per Núria Inglada Cardona, investigadora i pedagoga teatral. Mestra en Arts Escèniques per la Universitat de Vigo i titulada superior en Art Dramàtic per Institut del Teatre, especialitzada en teatre «vivencial» i en la metodologia-filosofia de treball de veu Roy Hart.

Curs impartit conjuntament amb Tere Puig Calzadilla, educadora somàtica de «El punto de vista del cuerpo».

 

Informació pràctica
*Cursos regulars de 1h15min setmanals a partir del 18 de setembre fins al juny, seguint el calendari escolar

adminALLIBERANT LA VEU
prova.jpg

DANSA CONTEMPORÀNIA

DANSA CONTEMPORÀNIA

A partir de 16 anys
Dilluns de 20:30h a 21:45h

Treball dels elements bàsics de la dansa contemporània i els fonaments del moviment del cos per tal de potenciar l’obertura emocional i la base tècnica i creativa.

Curs regular impartit per Judit Entrena, graduada al Conservatori Professional de l’Institut del Teatre al departament de dansa contemporània i formada amb professionals com Wim Vandekeybus, Roser Lopez Espinosa, Lali Ayguade, entre d’altres. Ha treballat a la companyia «Club Guy and Roni», a Holanda, realitzant diversos projectes interdisciplinaris de teatre, música en directe i dansa

 

Info pràctica
*Cursos regulars de 1h setmanals a partir del 12 de setembre fins al juny, seguint el calendari escolar i establint un total de 80 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena del taller pràctic, les classes obertes i les activitats extraordinàries que s’aniran proposant al llarg del curs si s’escau.

*Entre el primer i segon trimestre curs oferirem una classe oberta als familiars i amics per poder conèixer com i què treballem a l’aula, i per posar en pràctica els aprenentatges presentarem una pràctica escènica durant el darrer trimestre del curs.

adminDANSA CONTEMPORÀNIA
1080633_Original-scaled-blackwhite.jpeg

DRAMATÚRGIA, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ

DRAMATÚRGIA, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ

DEL FULL EN BLANC AL FOSC FINAL

A partir de 18 anys
Dijous de 19:30h a 21:30h

Com és el procés teatral des d’una primera idea fins a arribar al fosc final seguit dels aplaudiments dels espectadors? En aquest curs regular, l’alumnat viurà totes les parts del procés creatiu des dels diferents àmbits teatrals que configuren una representació escènica, tot creant una obra de teatre pròpia: escrita, dirigida i interpretada per ells i elles.

En una primera fase es treballarà el procés dramatúrgic per desenvolupar les idees i escriure les diferents escenes que configuraran l’obra. Després, els propis alumnes participaran en la direcció, i a la vegada hi actuaran. Paral·lelament, coneixerem i treballarem altres aspectes escènics com són vestuari, escenografia, espai sonor, il·luminació, etc. Finalment portarem a escena la representació davant del públic.

El teatre és fet per ser representat. En aquest curs viurem tot el procés per fer una obra de creació, portant a escena les pròpies idees.

Curs regular impartit per Blanca Bardagil, llicenciada en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre. Ha estrenat més d’una desena d’obres a teatres com la Sala FlyHard o el Maldà, de Barcelona. També ha treballat com a guionista per a sèries de televisió com “Cites” o “Jo també em quedo a casa”

 

 

Informació pràctica
*Curs regular de 2h setmanals d’octubre a juny, seguint el calendari escolar i establint un total de 72 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena del taller pràctic, les classes obertes i les activitats extraordinàries que s’aniran proposant al llarg del curs si s’escau.

*Entre els mesos de maig i juny es presentarà una pràctica escènica on es mostrarà davant del públic el treball i els aprenentatges fents durant el curs

adminDRAMATÚRGIA, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ
P1110188_Original-scaled.jpeg

INTERPRETACIÓ

INTERPRETACIÓ

ENTRENAMENT ACTORAL I LABORATORI DE CREACIÓ

A partir de 18 anys
Dimecres de 20:15h a 22:15h

Curs conduït per Montse Obrador amb la col·laboració d’altres professionals especialistes. Entrenament setmanal de cos veu i de l’estat de joc necessari per treballar profundament amb els altres. Repàs o introducció a diverses bases teatrals que ens ajuden a estar més disposats, expressius, lliures, connectats i creatius per afrontar les posteriors pràctiques escèniques tan de text com de creació

 

Informació pràctica
*Curs regular de 2h setmanals d’octubre a juny, seguint el calendari escolar i establint un total de 72 hores lectives, incloent-hi les hores extres destinades a l’assaig i posada en escena del taller pràctic, les classes obertes i les activitats extraordinàries que s’aniran proposant al llarg del curs si s’escau.

*Entre el primer i segon trimestre curs oferirem una classe oberta als familiars i amics per poder conèixer com i què treballem a l’aula, i per posar en pràctica els aprenentatges presentarem una pràctica escènica durant el darrer trimestre del curs.

adminINTERPRETACIÓ