2.png

Monogràfic de Dramatúrgia

Monogràfic de Dramatúrgia

Us presentem un nou monogràfic per aquesta primavera. Adreçat a totes aquelles persones amb inquietuds per escriure, amb o sense experiència.

Impartit per Blanca Bardagil, dramaturga, directora i guionista.

Podeu demanar més informació a la secretaria de l’escola.

Inscripcions a tracart@tracart.net o al 938143169.

.

adminMonogràfic de Dramatúrgia
Gaga7-e1581898029820.jpg

Classe de GAGA amb Keith Morino

Classe de GAGA amb Keith Morino

GAGA és un llenguatge del moviment desenvolupat pel coreògraf israelí Ohad Naharin, director de la prestigiosa companyia de dansa contemporània Batsheva amb seu a Tel Aviv. Està dirigit tant a ballarins professionals coma tot tipus de públic independentment del seu entrenament físic. Es defineix com una experiència de llibertat i plaer per augmentar el volum a l’hora d’escoltar el cos i millorar la flexibilitat i la resistència física. Un exercici que connecta el cos i la ment generant una enorme sensació de benestar.

Info pràctica

El proper 28 de març a Tracart.
De 10:30-11:30 per a tot tipus de públic i de 12:00-13:00 per a ballarins i estudiants de dansa.

adminClasse de GAGA amb Keith Morino
G1.jpg

Workshop de Clown amb Guillem Albà

WORKSHOP DE CLOWN

Amb Guillem Albà

Deixar de banda les pors i les vergonyes, que no serveixen per a res. Gaudir aprenent. Descobrir eines que podem aplicar a totes les altres arts i disciplines escèniques. I sí, segurament també a la nostra vida. Al dia a dia. Un recorregut que viatja del pallasso clàssic del nas vermell, a les múltiples formes del clown i la comèdia. El missatge és sempre el mateix: les ganes de jugar, de divertir-se. Trobar l’energia, la llibertat i les ganes de menjar-se el món. Trencar el tòpic que jugar és només cosa de nens. Un viatge de la tècnica a l’emoció. Aconseguir arrencar el riure, gestionar el tempo sobre l’escenari, atrapar l’atenció de la gent. Robar el cor al públic i que tothom s’oblidi per una estona de tot el que passa fora. Que la gent rigui i que s’emocioni. Que marxin cap a casa més feliços i amb més energia per seguir vivint. Aconseguir passar l’emoció per davant de la raó. Jugar. Jugar. Jugar.

Info pràctica

Workshop adreçat a persones a partir de 16 anys i fins l’infinit, que s’impartirà el dissabte 23 de novembre de 11h a 15h i de 16h a 20h, amb places limitades.

adminWorkshop de Clown amb Guillem Albà